Forum forum robocze Fundacji AUREA Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj

LOLA - 7,5-letnia goldenka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Beata Goo
DOM TYMCZASOWY

Dołączył: 12 Cze 2017
Posty: 29
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Kielce
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Pon 0:20, 04 Gru 2017    Temat postu:

Niedawno miałyśmy w lesie przygodę. Niespodziewanie, na leśnej ścieżce pojawił się dość szybko jadący terenowy samochód. Lola wystraszyła się, bo dość nerwowo starałam się suki odwołać na bok i ... zamarła na środku ścieżki. Nie było czasu na asekuracyjne podpinanie smyczy aby ściągnąć Lolę i po prostu "zwlokłam" ją z trasy pojazdu za szelki. Spodziewałam się jakiejś niezbyt sympatycznej reakcji na tak obcesowe potraktowanie Jejmości, a tu ... nic Smile
Przyszła też pora na szczepienie. Tym razem opór przed wejściem do gabinetu był bardziej zdecydowany. Próby przekupstwa pychotami nie zadziałały i pewnie zdążyłabym zmarznąć zanim Lolcia by się zdecydowała na wejście, ale na szczęście nadeszła niespodziewana pomoc. Koleżanka akurat wychodziła z gabinetu. Lola chciała się przywitać i pobiegła za nią ... prosto do poczekalni Smile W gabinecie Lola zachowywała się bez zarzutu. Dała się zbadać, obejrzeć i wyczyścić ucho, zaszczepić. Przyjęła smaka od Pani Doktor i wyszła z godnością Very Happy
Poza tym Lola cieszy się z nadejścia zimy

Aaaach - Lola dziękuje za fantastycznie wygodne posłanko. Polubiła je bardzo Smile

Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum robocze Fundacji AUREA Strona Główna -> Pod opieką fundacji Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo