Forum forum robocze Fundacji AUREA Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj

darmowe chipowanie psów w Warszawie

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Agata_Emi_Lili
FUNDACJA AUREA

Dołączył: 26 Wrz 2007
Posty: 11558
Przeczytał: 95 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią 11:18, 06 Lip 2012    Temat postu: darmowe chipowanie psów w Warszawie

Ruszyło bezpłatne czipowanie psów i kotów w Warszawie

Do 14 grudnia 2012 r. właściciele psów i kotów, którzy zamieszkują na terenie m.st. Warszawy mogą skorzystać z możliwości bezpłatnego zaczipowania swojego pupila, w jednej z wybranych lecznic weterynaryjnych.

Warunkiem bezpłatnego oznakowania psa/kota jest wypełnienie przez właściciela wniosku o wykonanie zabiegu elektronicznego oznakowania psa/kota, okazanie dowodu tożsamości, okazanie książeczki szczepień psa/kota, rodowodu lub innego dokumentu potwierdzającego prawa do zwierzęcia, okazanie aktualnego świadectwa szczepienia psa przeciwko wściekliźnie. Po zaczipowaniu właściciel otrzymuje potwierdzony przez lekarza weterynarii wniosek o wykonanie elektronicznego oznakowania, a dane dotyczące zwierzęcia i jego właściciela są wprowadzane do Międzynarodowej Bazy Danych Safe-Animal www.safe-animal.eu

Wykaz lecznic biorących udział w akcji:
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum robocze Fundacji AUREA Strona Główna -> O psach / Petycje, apele, akcje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach